Vi suger.

12 03 2008

Sju inlämnade Guldäggsbidrag och inte en enda nominering. Jag skulle kunna skylla på juryn och nepotism i vanlig ordning, men sanningen är troligen att vi inte presterat något av vikt. Vi suger helt enkelt. Vi äger vår genre fast presterar inte. Det är bara att bita ihop och komma igen. Fast det känns jävligt tungt just nu. Eller så är det alla andra som suger. Den som lever får se.

Annonser

Åtgärder

Information

5 responses

13 03 2008
Hasse C

Det är i det här läget jag hoppas du får uppleva skillnaden på ”att rycka upp sig” (dumt svenskt uttryck som dessutom är fysiskt omöjligt) och ”bounce back” (betydligt enklare och kraftfullare).
Jag hoppas på det sistnämnda, som du förstår.
För ni behövs.
Ni förgyller, ger mersmak, underhåller och skruvar om tankebanor.
Fortsätt så och skit i äggen.

13 03 2008
kontaktmannen

Tack Hasse. Idag känns det bättre.
Kan ha berott på flaskan med gravrosé jag skickade i mig igår i sura vänners lag. Men vi biter ihop och kommer igen. Räkna med än värre vansinnigheter framöver.

17 03 2008
Abbes pappa

Guldägget är svårt. Det är en enorm konkurrens och dessutom subjektiva bedömningar. Det mesta som nomineras är värdigt sin plats, men inte allt. Det mesta som inte nomineras platsar heller inte, men självklart missas guldkorn.

Jag gillar din bit-ihop-och-kom-igen-inställning, den skapar bättre reklam.

Tänk så här. Ni har bara sju missade nomineringar. Hur många tror du F&B har? Jag gissar på tresiffrigt.

17 03 2008
kontaktmannen

Visst är det svårt att knö sig in i äggrullorna. Det är bara det att förra året gav mycket bättre utdelning procentuellt sett. Ett inskickat bidrag (som dessutom postades av mediebyrån) gav en nominering. 100% alltså.
Jag tror att inställningen till det man gör är viktig. Den är högst personlig och varierar individer emellan. Själv går jag till kontoret varje morgon och ”hoppas på att få göra något riktigt bra för en gångs skull”.
Jag tror att du är ganska nära med din gissning på F&B:s missade nomineringar. De lär ha två produktionsledare som är mer eller mindre heltidssysselsatta med att sköta tävlingsbidrag.

22 03 2008
JH

Ni är för vassa för Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: