DM, negrer och Hästens.

18 03 2008

Ja, då hade Dagens Media skaffat sig en motsvarighet till Resumés Bringéus-historia. En sextonårig kille och tillika chefsson till någon på Hästens i Sydafrika delar med sig av sina svagsintheter angående lokalbefolkningen i hans nya hemland. Ungefär som Bringéusbloggen, fast utan någon synbar ironi och aningen grövre. 

Frågan är bara hur grabben är representativ för Hästens som företag. Hans pappa är chef på företaget i fråga, men där upphör alla relevanta spår. Killen är inte anställd, utan bara blod med en av cheferna. Och det aktualiserar åter ett seglivat problem: Ska man behöva lida för sin släkt i media? Visst jag kan hålla med om att föräldrarna borde tagit sin ohängde son i örat för länge sedan, men de är troligen inte sämre målsmän än alla curlingåsnor som mordhotar lärare efter att barnens mobiltelefoner beslagtagits under lektionen. Ska Heydrich barn och barnbarn betraktas som krigsförbrytare? Kanske bäst att låsa in mördares avkomma innan de hinner begå något hemskt. Eller varför inte sparka den vuxne sonen från väktarutbildningen? Hans föräldrar ertappades ju faktiskt med hembränt. 

Om Dagens Media jagar ett billigt scoop kan de gräva på helt andra håll inom Hästens. Börja med NLP-kopplingen. 

fr.jpg

Annonser

Åtgärder

Information

One response

18 03 2008
Hasse C

”Visst jag kan hålla med om att föräldrarna borde tagit sin ohängde son i örat för länge sedan, men de är troligen inte sämre målsmän än alla curlingåsnor som mordhotar lärare efter att barnens mobiltelefoner beslagtagits under lektionen.”

Klockrent.

Och otäckt sant…

Hört om ”ramar och kramar”, någon?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: