Vad har du i pungen Gert?

20 09 2008

Jag kan inte riktigt förklara varför, men jag gillar Gert Fylking. Han jobbar visserligen för en skitdålig radiokanal och sitter mest och drar kiss- och bajsskämt i etern. Inget ont om det. Figurer som Gert behövs dessutom för att radiokanalens klassiska orkestrering ska funka (två killar och en tjej. Den ena killen är lite preppy och den andra killen är lite fräck. Tjejen är mest tjej).

Det är dock inte radioinsatserna som gör att jag vill hylla Gert. Och definitivt inte hans korta tid i rutan för TV3:s räkning på åttiotalet, utan för för hans nyvunna (antar jag) sinne för form. Gerts skapelser finns numera ute i djurbutikerna. För ringa 769:- kan man köpa ett skitfult bajspåsefodral.

Alltså. Du som är töntig nog att bära din mobiltelefon i hölster i bältet och dessutom är hundägare kan nu få ytterligare ett elegant hölster i bältet som håller dina bajspåsar när du är ute och rastar hunden. Dessutom får du vackert få betala MINST tio gånger mer än vad någon småländsk ockrare någonsin skulle kunna med att ta bara för att den världsberömde designern Gert Fylking formgivit den skitfula hylsan.

Snälla någon, skjut mig.

Annonser

Åtgärder

Information

5 responses

20 09 2008
Per

Gert har aldrig varit bra. Gert kommer aldrig vara bra. Hans ”humor” är på samma nivå som en sjuåring. Tydligen håller han samma nivå när han väljer jobb vid sidan om att sitta och fälla sexistiska gubbskämt för 20 förvirrade metallarbetare som inte förstått hur man byter kanal på sina radiolurar.

21 09 2008
Nina

haha ja men se det från den ljusa sidan. Nu kan nördarna ha mobil och bajspåsar i samma lilla käcka väska.
Smidigt.
Lika logisk idé som kemtvätt ihop med tavelinramning.

21 09 2008
kontaktmannen

Säkert finns det en marknad. Vore ju fånigt om hundägare skulle behöva gå runt med bajspåsarna i fickan. Vad jag bara inte kan släppa är priset. Hur såg marknadsanalyserna ut? Vem ska köpa denna fantastiska designprodukt? Chihuahuakärringar på Särö? (Observera att skrev PÅ Särö och inte ”i”. Det är tydligen viktigt).

23 09 2008
Linda

Haha, det här var roligt!

12 10 2008
Daniel

Kanske gubben behöver gå i pension snart innan hans bajs stories helt urartar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: